Detektor plina – Xiaomi Mijia Honeywell Gas Alarm Detector

Vedno, ko zapustim vikend, se sprašujem, ali bo vse v redu, med tem, ko me ne bo. Ka,j če bo začel puščati plin ali odtekati voda? O detektorju izliva vode sem že pisal tu. Tokrat pa se bom posvetil detektorju plina.

Za povezavo detektorja  plina potrebujemo Xiaomi Mi Smart Gateway, saj brez tega ne moremo upravljati detektorja za plin Xiaomi Mijia Gas Detector. Detektor plina Xiaomi Mijia Gas Detector namestimo preko aplikacije na telefonu MiHome, tako da na detektorju pritisnemo tipko za vklop in sledomo navodilom na aplikaciji MiHome. Priporočljivo je, da senzor namestimo približno 1 m do 4 m od izvira plina. Če detektor zazna uhajanje plina, začne detektor piskati, hkrati pa dobimo potisno obvestilo na telefonu, na katerem imamo nameščeno aplikacijo MiHome. Detektor ima vgrajeno baterijo, tako da ne potrebuje dodatnega napajanja.

Prošnja

Pomagaš lahko pri vzdrževanju spletne strani in objavi novih vsebin, zato te vljudno prosim, da nakup, če se zanj odločiš, napraviš preko povezav na mojem blogu. Tako boš pomagal, da bo šel en majhen odstotek tvojega nakupa za KrofekIT, pri čemer tebe kot kupca izdelek ne stane nič več.
Preden torej klikneš na gumb “BUY”, se prepričaj, če si na povezavi preko te spletne strani.

Hvala za podporo!

Video, kako se vzpostavi povezava z aplikacijo MiHome, si lahko ogledate na spodnji povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=OkjREegfJ6k