Skip to main content
Loading Events

« All Events

Adria Security Summit 2024

9 October - 10 October

Adria Security Summit se vrača v Sarajevo leta 2024 s poudarkom na ustvarjanju dodatne vrednosti za podjetja

Po uspešni turneji po regionalnih mestih se deveta izdaja Adria Security Summita vrača v Sarajevo od 9. do 10. oktobra 2024. To je pomembna etapa za Adria Security Summit, ki na ta način končno opisuje polni krog na svojem večletnem potovanju. Konvencijski center Hills bo gostil ta priznan dogodek, za katerega organizatorji pričakujejo, da se bo zbralo preko 160 razstavljavcev in več kot 3500 obiskovalcev, ter podprl več kot 5000 B2B srečanj.

Kljub edinstveni vrnitvi h koreninam v Sarajevu, mestu, iz katerega je največji regionalni varnostni dogodek začel svoj uspešni pohod, Adria Security Summit ne bo ostajal pri preteklosti, temveč bo predstavil najnovejše industrijske trende in ponudil nove pristope, ki neposredno pomagajo podjetjem ustvarjati dodatno vrednost.

Kako bo Summit znova presegel že tradicionalno visoka pričakovanja udeležencev?

Formula je preprosta: s poudarkom na ustvarjanju dodatne vrednosti za udeležence skozi povezovanje končnih uporabnikov z najnovejšimi inovacijami v industriji. Na ta način bo Summit služil kot platforma za vzpostavitev vezi med sektorji, da bi vsem ponudil prilagojene rešitve za zadovoljevanje raznolikih potreb uporabnikov.

Poleg tega se bodo posebej prilagojene predstavitve za različne profile udeležencev ukvarjale s konkretnimi potrebami različnih industrij. Program je zasnovan tako, da ponudi izrazito personalizirano izkušnjo, ki bo vzbudila in obdržala interes občinstva ter zagotovila relevantnost za vse udeležence iz različnih sektorjev znotraj B2B platforme za poslovno mreženje. Od predstavitev in panelnih diskusij do študij primerov in interaktivnih predstavitev v razstavnem prostoru, Summit bo predstavil inovativne rešitve, prilagojene različnim profilom uporabnikov, s čimer poslovni subjekti dvigujejo svojo skupno vrednost.

Kaj prinaša Adria Security Summit leta 2024?

Adria Security Summit powered by Intersec bo prvič gostil delegacije kupcev iz vseh držav regije in širše. Posebna novost je umestitev spremljevalnih dogodkov znotraj razstavnega prostora, da bi razstavnemu programu dodali novo vrednost.

Za več informacij o devetem Adria Security Summitu 2024, vključno z informacijami o registraciji in programu dogodka, obiščite www.adriasecuritysummit.com ali nas kontaktirajte na [email protected] in +387 33 788 985.

Rezervirajte svoje mesto na Adria Security Summitu 2024 in obiščite dogodek z dodatno vrednostjo za podjetja, ki je posebej prilagojen za različne profile udeležencev!

Details

Start:
9 October
End:
10 October
Event Category:
Website:
https://adriasecuritysummit.com/

Organizer

a&s Adria Magazine
View Organizer Website

Venue

Hotel Hills
Butmirska cesta 18 Bosnia and Herzegovina + Google Map