Varen dostop do podatkov

When:
November 21, 2019 @ 9:00 am – 12:45 pm
2019-11-21T09:00:00+01:00
2019-11-21T12:45:00+01:00
Where:
City Hotel Ljubljana
Dalmatinova ulica 15
1000 Ljubljana
Slovenia

Zaščitite svoje razvijajoče se podjetje z zaupanja vredno digitalno identiteto ter ob tem znižajte stroške

Mnoge organizacije selijo osnovne sestavne dele svoje infrastrukture v oblak, kar omogoča zmanjšanje stroškov, boljšo zmogljivost in hitrejšo razširljivost.

Svojim uslužbencem omogočajo delo z oddaljenih lokacij, uporabo različnih, včasih tudi osebnih,  naprav, sodelovanje s strankami in partnerji ter njihovo povezovanje v sisteme podjetja. Vsi pa vsakodnevno uporabljajo najrazličnejše aplikacije, tako spletne kot tradicionalne. S tem ustvarjajo močan nov digitalni ekosistem.

Kaj pa varnost? Varnost podatkov, varnost uporabnikov?

Ob takšni spremembi poslovanja uporabniki običajno doživljajo stres zaradi velikega števila gesel, ki jih uporabljajo ob vpisu v aplikacije in portale, ki jih vsakodnevno uporabljajo. V primeru izgube gesel ali uporabniških imen ta stres prenesejo na IT osebje, ki skrbi za ponastavitev gesel. Huje pa je, če nepridipravi ključnemu kadru, ki ima dostop do občutljivih sistemov, ukradejo gesla za dostopanje do zaupnih informacij. Kako rešiti te zagate?

To in še več boste izvedeli na brezplačnem strokovnem srečanju, ki ga za vas pripravljamo 21.11.2019 ob 9h v City Hotelu Ljubljana, Dvorana nad mestom, 7. nadstropje.

Naši strokovnjaki za informacijsko varnost vam bodo predstavili kako s pomočjo certifikatov zgraditi digitalno identiteto z namenom zaščite uporabnikov, aplikacij in naprav v vašem razvijajočem se podjetju. Predstavili vam bodo kako pridobiti zanesljiv nadzor nad vašo infrastrukturo, vse to z nizkimi stroški postavitve in vzdrževanja