Calendar

Jan
17
Fri
RoglIT 2020
Jan 17 – Jan 18 all-day
Jan
21
Tue
SecurIT 2020
Jan 21 – Jan 22 all-day

Morebiti se vam bo zdelo, da prehitevamo dogodke, ko ob poletnih julijskih dneh že razmišljamo o prihodnjem letu, natančneje o januarskem srečanju na konferenci SecurIT 2020, a naj vam povemo, da je brezskrbnost (in varnost) pri nas vedno na prvem mestu.

Ko govorimo o brezskrbnosti, pa s tem ne mislimo le na varnost v IT-ju, ampak tudi o brezskrbnosti vas, futuristično mislečih vodij in strokovnjakov IT oddelkov, z dinamičnimi in zapolnjenimi urniki. Prav zaradi vaše navdušenosti in pozitivnih povratnih mnenj nad letošnjo, konferenco SecurIT 2019, smo se odločili, da konferenca postane naša vsakoletna tradicija!

Ste pripravljeni, da izveste prav vse o aktualnih temah in trendih iz področja varnosti v IT-ju?

Januar bo tukaj, kot bi mignil, zatorej se udobno namestite in globoko vdihnite … s svetlobno hitrostjo bomo poleteli v svet prihodnosti varnosti v IT sektorju med 21. in 22. januarjem 2020, ko se bomo srečali na SecurIT 2020!

Prihajajoči konferenci pa smo dodali tudi predkonferenčni dan, ki bo na sporedu v ponedeljek, 20. januarja. Obarvan bo s praktičnimi delavnicami, kjer se bomo še intenzivneje poglabljali v  jedro pereče problematike varnosti.

SecurIT 2020 bo zagotovo konferenca, ki je nočete zamuditi, kjer se bodo prepletale poučne delavnice, navdihujoča predavanja in osupljive informacije iz prve roke s strani strokovnjakov s področja varnosti v IT-ju. Poleg predaje znanja bomo poskrbeli tudi za izmenjavo poslovnih kontaktov, saj bo na voljo ogromno možnosti za neformalna druženja, ker se bosta prepletala posel in zabava.

Vse podrobnosti v zvezi z registracijo, točno lokacijo ter prve vsebinske namige in govornike bomo z vami delili septembra, ko se boste sveži in spočiti vrnili nazaj v delovno rutino, do takrat pa vabljeni k ogledu lanskoletnih utrinkov tule.

Mar
18
Wed
Risk konferenca 2020
Mar 18 – Mar 19 all-day
Apr
2
Thu
HEK.SI 2020 @ Gospodarsko razstavišče
Apr 2 – Apr 3 all-day

Bi se radi vživeli v vlogo etičnega hekerja? Potem ste na pravem mestu. Konferenca HEK.SI velja za osrednji dogodek s področja etičnega hekinga v Sloveniji.
Dvodnevna konferenca vsako pomlad postreže z uporabnimi znanji najboljših etičnih hekerjev iz Slovenije in tujine.
S prikazom etičnih napadov in tehnik, ki se jih poslužujejo napadalci, ter primerov napadov in vdorov iz prakse, boste iz prve roke izvedeli, kako se v kar največji meri, tako v poslovnem kot zasebnem življenju, zaščititi pred hekerskimi napadi.
IT strokovnjaki in vsi, ki vas zanima področje etičnega hekinga vabljeni, da se nam pridružite in skupaj z nami obeležite že 8. obletnico dogodka.

Early bird cena (za 2 dni) znaša 347 € + DDV. Velja za prijave prejete do konca januarja 2020.
Redna cena pa znaša 496 € + DDV.

Pohitite s prijavo in si zagotovite cenejšo vstopnico!

Industry event 2020
Apr 2 all-day
Apr
23
Thu
ZAUH 2020 @ Gospodarsko razstavišče
Apr 23 all-day

Zakaj se udeležiti sejma ZAUH 2020?

Na letošnjem 12. sejmu in spremljajoči konferenci ZAUH bomo osrednjo pozornost namenili normativnim ter organizacijskim in tehnološko – tehničnim vprašanjem uporabe, zajema, upravljanja in hrambe digitalnih gradiv v poslovnih okoljih, podprtih z mobilnimi in »oblačnimi« informacijskimi tehnologijami.

V okviru konference nam bodo strokovnjaki iz gospodarstva in javne uprave predstavili odgovore na izzive, ki jih pred nas postavljajo novi predpisi s področja e-poslovanja in varstva podatkov, nove tehnologije obravnavanja e-dokumentov, digitalna prenova poslovnih in upravnih procesov, ter s tem povezane priložnosti za kakovostnejše, učinkovitejše, dostopnejše in varnejše e-storitve.

V okviru sejemskega dela ZAUH-a se boste lahko, v neposrednem stiku s ponudniki, seznanili z najnovejšimi rešitvami in storitvami s področja e-poslovanja, s poudarkom na ustvarjanju, izmenjavi, zajemu, upravljanju in hrambi digitalnih gradiv. Ob tem boste imeli priložnost, da s številnimi kolegi in kolegicami izmenjate informacije in izkušnje ter dobre prakse, ki vam bodo v pomoč pri vaših projektih prehoda na e-poslovanje.

Dogodek ZAUH je vsako leto organiziran v sodelovanju z ARHIVOM REPUBLIKE SLOVENIJE. 

Za obiskovalce je udeležba brezplačna!

May
1
Fri
Smart Com DOV 2020
May 1 all-day
May
18
Mon
25. Microsoft NT konferenca 2020
May 18 – May 20 all-day